onsdag den 31. juli 2013

Mynthes 4års ønskeseddel

Nu nærmer fredag sig med hastige skridt.. "Jeg skal bare sove to gange til mor", shit - min lille pige fylder 4 (!!!!) år.. Vi har snakket meget om ønsker, og har nedskrevet lidt her.. 

Rosalina dukkeseng , Smallstuff
Dukke pusletaske (skal kunne hænge på dukkevognens styr)
Dukketøj (Dukke Lotte er stor, Babytøj str. 50 kan også bruges) Hjemmestrik mm. hitter også.
Tørrestativ i træ + klemmer
Vaskemaskine, Happy House

Barbie ting
Sylvanians figurer
Dvd film med Dora
Dvd film, Hr Skæg med tal
Sigurd Baretts ABC bog incl. Cd
Skæg med bogstaver, brætspil
Vildkatten, brætspil
Gammeldags træ bogstavsklodser
Disney Princess, magisk tryllestavsbog med tornerose
Pixi bogs alfabetet
bObles tumledyr:  Myren, krokodillen, kylling mm.
Magnetisk tavle med figurer, Djeco
MGP cd’er

Legemad: (f.eks. fra Mamamemo og Haba)
Juice, Stor Multifrugt
Juice brikker, æble + appelsin
Mælk, stor skummetmælk
Kakaomælk
Bakke med 6 æg
Ketchup
Toastskriver, stof, magnetisk
Flødeboller
Chokolade
Vindruer
Træ salatsæt med dressing
+ Diverse legemad i stof og træ (is, kager, mad, mm.)
Kage bage sæt til legekøkkenet

Diverse hårpynt
Nattøj str. 110/116
Cardigans/trøjer str. 110/116
Ballarina sko str. 27/28
Glimmertaske (HM)


Gavekort: HM, name it, Ønskebørn 

Det der med ønsker er svært, og Mynthe nævner nye ting hver gang jeg spørger hende.. Hun siger nu "det må dem der giver gaven bestemme" - betænksomme unge, tihii.. Men ja, hun bliver glad for det meste - Ønsker eller ej. Hun elsker også alt hvad der er kreativt. 

Har jeg mon glemt noget? Aner det ikke.. 
Hvis du har en idé til et godt ønske må du meget gerne kommentere herunder :-)

Image and video hosting by TinyPic

Vendespil med personlige billeder..



Det gør det nu altså lidt sjovere at spille spil. Mynthe elsker at spille - egentlig gør jeg også, måske bare ikke liiiiige den slags en 3 årig spiller.. (ja ja. jeg ved det godt - slemme slemme mor!) Ej, vi spiller da også spil, måske bare ikke så meget som vi "burde".. 

Vendespil, eller huskespil om I vil, er en af Mynthe favoritter. Så da vi fik muligheden for at teste og anmelde dette skønherlige vendespil fra Online Fotoservice, lavet med vores egne personlige billeder skyndte jeg mig at sige Ja tak!
Det er lavet i en tyk og god kvalitet, perfekt til børnehænder - prisen er også rigtig god!

Er du vild med det du ser? 
Så "stay tuned" måske kan dette blive dit inden længe.. 

Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her

Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 30. juli 2013

Sandskulpture i Hundested



I sidste uge besluttede vi at tage på tur, kærestemanden havde en (næsten) fridag og de skal jo bruges fornuftigt - et kundemøde i Hundested, blev hurtigt til at det var der vi skulle bruge dagen. Der er nemlig en skøn og hyggelig havn og i disse dage huserer byen også en sandskulptur festival - fin så annoncen i avisen ud og deres hjemmeside solgte også begivenheden rigtig fint.. Men jeg blev nu altså lidt skuffet, det var virkelig småt. Ti store og enorm flotte sandfigurer, de stod desværre bare alt alt for tæt så man fik slet ikke set dem ordentlig. De forrige år har de haft et meget større område, men en ny plads i år har vist skabt lidt problemer... 

Godt, men meget småt. Det var faktisk overstået på et kvarter.. Og så kan man jo selv bedømme om det er 40kr værd pr person. Mynthe synes det var fantastisk - og det er jo vigtigst! 


Image and video hosting by TinyPic

søndag den 28. juli 2013

.. Så gik der sørme endnu en uge!


'armen dog! Så gik der pludselig en uge mere, det der ferie er nu altså noget farligt noget.. 
Efter sverige turen sidste uge, er tiden gået med en smuttur til Fyn på barsel visit, og så ellers nydt den danske sommer med Mynthe, og oplevet en masse, inden hverdagen for alvor starter igen imorgen! Jeg kender én der glæder sig til at komme i børnehave igen - og ikke mindst til på fredag hvor hun fylder hele 4 (!!!!) år. 

Krea kassen jeg lavede til Mynthe vakte stor glæde og er blevet brugt dagligt lige siden. 
Klart en god idé, når hun bliver lidt ældre vil jeg lave endnu en, dog med lidt anderledes ting som syting, filt mm. 


Image and video hosting by TinyPic

fredag den 19. juli 2013

Den blå planet..










Forrig uge tog vi alle en fridag sammen med nogle venner og tog på den Blå Planet, første gang for os alle.. Super flot og imponerende, og så alligevel havde jeg følelsen af at være blevet snydt lidt.. Entre prisen er den samme som i zoologisk have, men her bruger man 1-1½, måske max 2 timer! Jeg havde nok også forventet meget mere. Jeg synes det var blevet blæst op til at være helt enormt og fantastisk.. Sidste sommer da vi var i Malaga, var vi i et lignende, dog tre gange så stort!

Lidt brok fra mig, men når alt det så er sagt, så var det super flot og en fed oplevelse - meeeeeen, jeg foretrækker nu nok zoologisk have :-)

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 18. juli 2013

Mad på spyd // madpakke tip

Endnu et lille tip, nemlig mad på spyd - eller på pinde som Mynthe siger!
Jeg har fundet ud af at hun spiser alt, hvis bare det er på et spyd.. Nu er Mynthe langt fra kræsen, men selv ting som champignon, feta og oliven ryger ned, hvis det bare sidder på en pind!
Og det er jo nemt og oplagt til madpakken - og ikke mindst sjovt for de små, prøv det selv, måske dine børn også vil elske det!

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på¨kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

Image and video hosting by TinyPic

onsdag den 17. juli 2013

"Hvorfor har man hår?" // Børnebog

"Henry ved meget om brandbiler, spaghetti og hår, men pludselig kommer han i tanke om noget han ikke ved: han tænker og tænker, men han ved ikke hvorfor man har hår! Hvorfor har man egentlig hår? Her får du en sandsynlig forklaring." 
Sådan lyder ordene på bagsiden af Ida Exner's nye børnebog, som vi har været så heldige at få lov at få!

Bogen henvender sig måske til de lidt ældre børn, fra seks års alderen og på.. Men Mynthe fangene faktisk mange af tingene vi læste og talte om efterfølgende. Og bagefter ville hun gerne sidde og kigge på de fine tegninger selv, imens hun smilede og læste højt for sig selv..
"henry er 5 år og skal klippes hos sallys frisærsalon" læser hun, og ganske rigtigt. "hans mor er frisør og farmanden er brandmand" .. "Mooooar den handler også om elefanter og pasta!" .. "gamle mennesker har altid kort hår, og så mister de det og så skal de i himlen"

Det er sjovt som børn husker og fortolker forskelligt. Den her bog har helt klart sat tankerne igang hos Mynthe, der efterfølgende har snakket meget om hår og især gamle menneskers hår og rødt hår!

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

 Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her

Image and video hosting by TinyPic

tirsdag den 16. juli 2013

Fødselsdags Invitationer



Bedre sent end aldrig ikke?
Vi kom endelig igang med vores fødselsdags invitationer - Mynthe og jeg har fødselsdag med tyve dages mellemrum så vi plejer at slå det sammen. Det er nemmere og billigere, og indtil videre synes Mynthe det er en fantastisk idé og super hyggeligt - heldigvis! Vi har en ret så stor familie, i år har vi dog været strenge og skåret lidt hvor vi kunne være bekendt, pladsen er nemlig trang, og tiltrods for at skære en del af listen er de nærmeste alligevel endt ud med næsten 30!

I år bliver det ikke så fancy, pengepungen, kroppen og overskuddet er ikke til det. Så den nemme løsning endte med boller og lagkage en søndag eftermiddag - Men mon ikke det ender ud i et fint kagebord hvis du spørger Mynthe, hun kan nemlig ikke vælge hvilken kage hun helst vil have.

Invitationerne er ret så simple, lavet på computeren og printet på lyselilla karton, og bum i en kuvert og afsted. Mynthe har fået lov at skrive navnene på kuverterne inden jeg skrev adressen, det er jo vores begge to's fødselsdag, så vi skal jo fordele arbejdsopgaverne ligeligt imellem os.. Tihii..

Børnehaven kommer hjem på besøg på hendes rigtige fødselsdag, jeg er gået i tænkeboks.. Mere om det når vi nærmer os.. 

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

Image and video hosting by TinyPic

mandag den 15. juli 2013

Tegnekuffert til ferien // DIY






Mynthe elsker at tegne og være kreativ, og hvad er mere passende end at lave en hyggelig ferie kuffert med en masse ting der kan bruges i timevis.
Egentlig overvejede jeg at hun kunne få den i fødselsdagsgave, men igen, det er jo nu her i sommerferien den ville være genial både for hendes og vores skyld - det er ikke altid lige sjovt at være ene og alene barn i et sommerhus fyldt med voksne. Så her er underholdningen i hvert sikret til mange mange timer!

Farvede papirer, linialer, skabeloner, notesbøger, klistermærker, tuscher, farver, saks, lim og meget meget mere - alt hvad man har brug for og synes er helt fantastisk når man er en pige på snart 4 år!

Det er en super nem og god idé, skal I på ferie inden længe kan du nemt gøre mig kunsten efter - det eneste du skal er blot et smut forbi Søstrene Grene og/eller en Tiger. - Måske har du endda mange af tingene liggende hjemme i skufferne. Jeg har pyntet den med lidt forskelligt tape og klistermærker, det kan man jo selv vælge som man har lyst.

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på¨kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

Image and video hosting by TinyPic

søndag den 14. juli 2013

Nu på 2 hjul..




Et godt kup på den blå avis hvis jeg selv skal sige det! En krøllet 50'er for en ganske fin begynder cykel - og så endda med prinsesser på. Pigebarnet er lykkelig. Og selvfølgelig skulle den lige vaskes ren, inden brug. Mynthe er en rigtig cykelpige, og kan bruge tiiiiiimer på sin løbecykel.

For noget tid siden, en dag da jeg skulle hente Mynthe fra børnehave cyklede hun rundt på en 2 hjulet som om det var helt naturligt, det er det måske også, hvis man da har lært det! Nå, men det havde hun så lige lært sig selv.. Seje tøs! (længe leve løbecyklen)
Lige siden har Mynthe snakket om at hun ønskede sig en 2 hjulet cykel til sin fødselsdag. Den opgave er cykelantusiaten Fufar sat på sammen med vores onkel Bent som er cykelhandler - indtil da, har vi fundet denne fine midlertidige ferie cykel. Jeg har det rigtig godt med at Mynthe lige lærer det helt rigtigt på en lidt 'mindre' cykel og får styr på sikkerheden, inden hun får en rigtig 'stor-pige' cykel på hele 16" tommer i fødselsdagsgave. Det bliver godt! Den her er nemlig lige det mindste til hendes lange ben og også kun en 12" tommer til 2-3 årige, men skidt, det duer fint til ferien.

Altså, ja, blær' med blær' på - men jeg er sgu' stolt!


Image and video hosting by TinyPic

torsdag den 11. juli 2013

Hjælp til en 4-årigs ønskeseddel?


Mynthe fylder snart 4 år, faktisk lige om lidt (!!!!) .. Den 2. August mere præcist! Men hvad pokker kan den lille prinsesse ønske sig? Selv siger hun en cykel som det eneste, den er på plads, men vi skal jo gerne få nedskrevet en masse ting til ønskesedlen..

Hun elsker lyserød og lilla, prinsesser og at være kreativ. Vi (læs; mor) er IKKE til Hallo Kitty o.lign. .. 

Har du mon nogle gode idéer eller forslag til ønsker? 




onsdag den 10. juli 2013

Hvor blev strandvejret lige af?


Og her, lige som vi skulle have været på stranden idag, skifter vejret selvfølgelig til koldt og blæsende! Øv også.. især Mynthe var øv, hun har nemlig været så heldig at få lov at teste noget nyt og lækkert strandlegetøj - selv jeg synes det er pænt!

Det er Quut serien af strandlegetøj, fra penesco trading der står bag, og det virker super lækkert - nu glæder vi os bare til at få det i brug. Forhåbentlig bliver det godt vejr i næste uge når den står på sommerhus ferie :-)

Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her
Image and video hosting by TinyPic